Webinar: Schoolware Insights

Wij nodigen je graag uit voor een één uur durende webinar waarin we Schoolware Insights voorstellen: ons antwoord op de nood aan een datagestuurd schoolbeleid.

De nood aan een schoolbeleid dat door actuele data wordt gestuurd en onderbouwd, wordt steeds groter. Een gericht gebruik van data kan immers de onderwijskwaliteit ten goede komen.

Als bedrijf met decennialange ervaring in het ontwikkelen van software voor scholen, kennen wij onze data het best. Door nauwe samenwerking met scholen, hebben we bovendien voeling met het onderwijsveld opgebouwd. Daarom ontwikkelden we Schoolware Insights in Power BI. Insights analyseert gegevens uit Wisa, Count-e en Schoolware en presenteert deze op een visueel aantrekkelijke manier. Het gebruik van filters maakt de tool dynamisch, zodat de informatie op verschillende niveaus kan weergegeven worden. De ingebouwde flexibiliteit van Power BI maakt het mogelijk om te focussen op de informatie die voor jouw analyses relevant zijn.

De analyses bereiken pas hun volle nut wanneer ze vertaald worden in beleidsacties. Doordat Insights zich steeds aanpast aan de meest recente gegevens, kan er opgevolgd worden of het doorgevoerde beleid het gewenste effect bereikt.

Op deze één uur durende webinar zullen we de drie luiken van Schoolware Insights in onderstaande volgorde voorstellen:

  • Financieel beleid
  • Personeelsbeleid
  • Leerlingenbeleid

Meld je aan via deze link en ontdek hoe Schoolware Insights jouw school kan helpen bij het optimaliseren van het beleid. Je kan enkel meevolgen als je u registreert.

Meer informatie over Schoolware Insights kan je terugvinden op deze website.

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp