Start van het nieuwe schooljaar

De helpdesk van Count-e staat ook dit schooljaar klaar om jullie te helpen met al jullie vragen. We zijn zoals steeds telefonisch bereikbaar, maar we plaatsen ook steeds meer informatie online op onze website. Zo wordt het voor jullie makkelijker om zelf naar oplossingen te zoeken. Op die manier zullen we jullie sneller kunnen helpen.

Nieuwe klassen toewijzen

Bij de start van het nieuwe schooljaar is het belangrijk dat je de nieuwe klassen toewijst. Hoe je dit doet, kan je terugvinden via deze link.

Groepsopleidingen

Binnenkort organiseren we opnieuw enkele opleidingen voor gebruikers die starten met Count-e. Nieuw dit jaar is dat we in één voormiddag zowel boekhouding als facturatie combineren. De modules zijn zo met elkaar verweven dat het voor iedereen interessant is om de basisuitleg van beide modules in 1 opleiding te volgen.

De opleidingen zijn gratis maar inschrijven is verplicht. Er zijn opleidingen in Gent, Antwerpen en in ons kantoor te Kessel-Lo. Alle info (zowel om in te schrijven als de adressen van de locaties) kan u terugvinden op onze opleidingspagina: https://www.count-e.be/opleidingen/

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp