E-facturatie via Peppol

Tegenwoordig heeft iedereen de mond vol van e-facturatie en de verplichting om facturen via Peppol te ontvangen. Want een factuur die je via e-mail ontvangt in pdf of zelfs met een xml in bijlage, is geen e-factuur. Om een e-factuur te kunnen ontvangen, registreer je uw organisatie bij Peppol en zal je in staat zijn om e-facturen rechtstreeks in Billtobox te ontvangen.

Lees artikel
Start van het nieuwe schooljaar

De helpdesk van Count-e staat ook dit schooljaar klaar om jullie te helpen met al jullie vragen. We zijn zoals steeds telefonisch bereikbaar, maar we plaatsen ook steeds meer informatie online op onze website. Zo wordt het voor jullie makkelijker om zelf naar oplossingen te zoeken. Op die manier zullen we jullie sneller kunnen helpen.…

Lees artikel
Het is tijd om het boekjaar te vergrendelen

De laatste stap na de afsluiting van de boekhouding, is het vergrendelen van het boekjaar. Een punt dat vaak vergeten wordt vandaar dat we er even de aandacht op willen vestigen. In een boekjaar dat niet is afgesloten, kan je nog boekingen wijzigen die eventueel invloed hebben op het resultaat van een vorig boekjaar.

Lees artikel
Fout bij afdrukken documenten

Door de ontwikkeling van nieuwe modules, werd het formulier voor afdrukken van facturen/bestelbonnen aangepast. Wanneer het updaten van de formulieren niet is gelukt of wanneer jullie gebruik maken van een eigen formulier, zal je merken dat er sinds de laatste update een fout optreedt bij het afdrukken van facturen/besteldocumenten.

Lees artikel