Centrale toepassing voor boekhouding & facturatie

Count-e is meer dan boekhouden alleen!

Altijd, overal en veilig te bereiken

Boekhouden

Een totaaloplossing op maat van jouw vzw. Centraal beheerd voor een onbeperkt aantal gebruikers. Via regelmatige updates evolueert Count-e door feedback van onze gebruikers en ben je steeds zeker dat de nieuwste wettelijke verplichtingen voorzien zijn.

Facturatie

De facturatie behoort tot de totaaloplossing en is rechtstreeks gekoppeld met de boekhouding. Hierdoor heb je de volledige controle, van de opmaak van een factuur tot het opvolging van de betalingen met versturing van herinneringen.

Stockbeheer

Opvolging van jouw voorraad via een automatische documentenstroom, gelinkt aan de boekhouding en de facturatie.

Uitgelicht

Webinar: Schoolware Insights

Wij nodigen je graag uit voor een één uur durende webinar waarin we Schoolware Insights voorstellen: ons antwoord op de nood aan een datagestuurd schoolbeleid.

Lees verder
E-facturatie via Peppol

Tegenwoordig heeft iedereen de mond vol van e-facturatie en de verplichting om facturen via Peppol te ontvangen. Want een factuur die je via e-mail ontvangt in pdf of zelfs met een xml in bijlage, is geen e-factuur. Om een e-factuur te kunnen ontvangen, registreer je uw organisatie bij Peppol en zal je in staat zijn om e-facturen rechtstreeks in Billtobox te ontvangen.

Lees verder
Inschrijvingen voor de groepsopleidingen eindejaarsverrichtingen geopend

Eind januari organiseren we opnieuw enkele opleidingen over het afsluiten van het boekjaar in Count-e. Deze opleidingen zijn bedoeld voor iedereen die betrokken is bij de afsluiten en graag een opfrissing wil van de stappen die je moet zetten om een boekjaar af te sluiten. De opleidingen zijn gratis maar inschrijven is verplicht. Er zijn…

Lees verder