Centrale toepassing voor boekhouding & facturatie

Count-e is meer dan boekhouden alleen!

Altijd, overal en veilig te bereiken

Boekhouden

Een totaaloplossing op maat van jouw vzw. Centraal beheerd voor een onbeperkt aantal gebruikers. Via regelmatige updates evolueert Count-e door feedback van onze gebruikers en ben je steeds zeker dat de nieuwste wettelijke verplichtingen voorzien zijn.

Facturatie

De facturatie behoort tot de totaaloplossing en is rechtstreeks gekoppeld met de boekhouding. Hierdoor heb je de volledige controle, van de opmaak van een factuur tot het opvolging van de betalingen met versturing van herinneringen.

Stockbeheer

Opvolging van jouw voorraad via een automatische documentenstroom, gelinkt aan de boekhouding en de facturatie.

Uitgelicht

Inschrijvingen voor de groepsopleidingen eindejaarsverrichtingen geopend

Eind januari organiseren we opnieuw enkele opleidingen over het afsluiten van het boekjaar in Count-e. Deze opleidingen zijn bedoeld voor iedereen die betrokken is bij de afsluiten en graag een opfrissing wil van de stappen die je moet zetten om een boekjaar af te sluiten. De opleidingen zijn gratis maar inschrijven is verplicht. Er zijn…

Lees verder
Start van het nieuwe schooljaar

De helpdesk van Count-e staat ook dit schooljaar klaar om jullie te helpen met al jullie vragen. We zijn zoals steeds telefonisch bereikbaar, maar we plaatsen ook steeds meer informatie online op onze website. Zo wordt het voor jullie makkelijker om zelf naar oplossingen te zoeken. Op die manier zullen we jullie sneller kunnen helpen.…

Lees verder
Het is tijd om het boekjaar te vergrendelen

De laatste stap na de afsluiting van de boekhouding, is het vergrendelen van het boekjaar. Een punt dat vaak vergeten wordt vandaar dat we er even de aandacht op willen vestigen. In een boekjaar dat niet is afgesloten, kan je nog boekingen wijzigen die eventueel invloed hebben op het resultaat van een vorig boekjaar.

Lees verder