Website Update

Welkom op onze vernieuwde website. Met deze vernieuwingen trachten we jullie beter te informeren en te helpen, zodat de totaaloplossing nog beter tot zijn recht komt.

Zoals jullie merken hebben we onze website zowel inhoudelijk als uiterlijk een update gegeven. Ons doel is om er voor te zorgen dat informatie duidelijker en makkelijker toegankelijk is. De website zal ook een informatieve functie krijgen, zodat jullie op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes binnen count-e. Dit zullen we doen in de vorm van nieuwsartikelen, zoals het artikel dat je nu aan het lezen bent.

Hou onze website dus in het oog! In de toekomst zullen er nog nieuwe functies worden toegevoegd, zodat jullie makkelijker informatie kunnen terugvinden hoe je Count-e kan gebruiken. Hierdoor zullen jullie sneller geholpen worden en komt er voor ons meer tijd vrij om jullie nog beter van dienst te kunnen zijn.

Alvast welkom op deze vernieuwde website! Indien je foutjes ziet of suggesties hebt, mag je ons dit ook steeds laten weten.

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp