Menu Content/Inhalt
Online ASP-dienst


Vergelijk !ASP is een dienstenconcept dat staat voor ‘Application Service Provider’.
Het betekent dat we u niet alleen het Count-e boekhoudpakket ter beschikking stellen, maar ook alle nodige infrastructuur en onderhoud om Count-e in optimale omstandigheden te kunnen gebruiken, zonder dat u zich daar als gebruiker iets hoeft van aan te trekken.

Meer en meer vinden bedrijven / organisaties dat infrastructuur en onderhoud teveel geld, tijd en personeelsinspanningen opslorpen. En de risico’s dat er iets verkeerd gaat blijven reëel. De Online ASP-dienst is ons antwoord op deze bekommernis.

  • imageUw Count-e boekhoudpakket functioneert vanuit een beveiligd datacenter, en u maakt er gebruik van via internet vanaf uw pc's.
  • Dit center beschikt over de nodige uitrusting qua communicatie, brand- en toegangsbeveiliging, stroomvoorziening en noodgroepen, zodat uw Count-e toepassing altijd operationeel is.
  • In dit center plaatsen wij de serverapparatuur waarop Count-e functioneert. We zorgen voor het onderhoud van die apparatuur, besturingssysteem, beveiligingssoftware, ... We zorgen ook voor een optimale werklastverdeling over de verschillende servers zodat u altijd in de meest comfortabele omstandigheden werkt.
  • Updates van Count-e worden onmiddellijk door ons geïnstalleerd zodat u altijd met de meest recente versie van de toepassing werkt. Via het systeem van automatische werkpostupdates hoeft u dus zelf nooit enige update uit te voeren. We informeren u wel wanneer een update geïnstalleerd werd, waarna u op de website informatie vindt over wat er juist wijzigde en bijkwam in de meest recente update.
  • Wij zorgen iedere dag voor een volledige back-up van uw gegevens (boekhouddossier), zodat u daar zelf niet hoeft aan te denken. De back-up wordt bewaard zowel in het datacenter waar ook Count-e zich bevindt.gebruikt, maar ook op een off-site locatie. Bij calamiteiten kunnen we uw gegevens dus altijd onmiddellijk op een ander systeem installeren zodat u in een mum van tijd verder kunt. In normale gevallen kunt u altijd terugvallen op uw gegevens van hoogstens 24 uur geleden.
  • Zelfs onder de ASP-dienst kunt u ook altijd zelf een back-up van uw gegevens laten nemen. Dit kan handig zijn na bvb. een sessie van intens boekingswerk. Op die manier beschikt u over nog recentere gegevens als er iets zou misgaan voor de volgende automatische back-up.
  • Met de ASP-dienst kunnen onze helpdesk medewerkers u nog efficiënter verderhelpen. Indien u daar toelating voor geeft kunnen ze als het ware over uw schouder meekijken wat er precies gebeurt binnen uw boekhouddossier en u met raad en daad bijstaan terwijl u bewerkingen uitvoert.
  • Onder de ASP-dienst hebt u als Count-e gebruiker enkel een pc en een internetverbinding nodig. Wij zorgen voor al de rest zodat u zich volledig kunt concentreren op uw kerntaak: boekhouden.

imageBij gebruik van de ASP-dienst betaalt u voor Count-e een meerprijs die u in de prijslijst terugvindt. U zal merken dat u het voor dit prijsverschil niet hoeft te laten ... We willen het gebruik van de ASP-dienst integendeel zoveel mogelijk aanmoedigen.