Menu Content/Inhalt
Helpdesk


Vergelijk !Onze helpdesk is er om u te helpen.
Als leverancier hebben we er alle belang bij dat u vlot en efficient met uw boekhoudpakket werkt. Daarom willen we niemand deze dienst onthouden, en is de helpdesk toegang inbegrepen in de basisversie van Count-e.

  • De Count-e helpdesk biedt u een volledige en onbeperkte ondersteuning via telefoon en/of e-mail. U kunt de dienst alle werkdagen bereiken van 9u. tot 12u. en van 13u. tot 17u.
    U hoeft daarbij niet te tellen hoeveel keer u ons belt, of hoelang die oproepen duren, u hebt onbeperkte toegang tot de helplijnen.
  • Met e-mail hoeft u zelfs niet te wachten tot de helpdesk beschikbaar is. Noteer uw vraag en stuur ze op naar het speciale e-mail adres Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken .
  • We doen ook ons best om zoveel mogelijk uw veelgestelde vragen op een rijtje te zetten en ze op deze website te verzamelen. Als u een vraag hebt, dan is de kans groot dat u op die manier nog vlugger een antwoord vindt.
  • Wie gebruik maakt van de ASP-dienst heeft het bijkomende voordeel dat we vanuit de helpdesk als het ware over uw schouder kunnen meekijken naar wat er precies gebeurt in uw boekhouddossier (uiteraard mits u hiervoor toestemming geeft).
    Dit kan ook als u Count-e in eigen beheer installeerde, maar dan moet wel externe internettoegang op uw server mogelijk zijn.
    Voor meer informatie over de ASP-dienst, zie de rubriek Count-e dienstverlening - ASP-dienst.

Soms worden apart betalende oproepformules met variërende gespreksduur en/of gespreksaantallen verdedigd met het argument dat u in de aanvangsfase veel meer behoefte aan ondersteuning hebt, en dat die later afneemt. Dat is gedeeltelijk juist, maar we menen dat later de startvragen vervangen worden door vragen naar bijkomende mogelijkheden, verdere verfijning in de manier van werken. En door voortdurende wijzigingen in de regelgeving zullen eveneens vragen rijzen. Ook later hoeft u bij ons niet op de ondersteuningsteller te letten.