Menu Content/Inhalt
HOME arrow Onderwijs arrow Update info onderwijs arrow Archief update onderwijs arrow Count-e onderwijs update info 4.6.1
Count-e onderwijs update info 4.6.1

Algemeen

Financieel – Zoek factuur: zoeken op bedrag

  • In het financieel dagboek kan je via de knop zoek factuur zoeken op een bedrag. Er is een vinkje “nulfacturen” bijgekomen om deze facturen apart te kunnen opzoeken. Maar in de versie 4.6.0 verliepen deze zoekfunctie niet correct en werden alle boekingen getoond. Dat is nu aangepast.

Dagboeken Financieel en Diversen – Zoek factuur: sneltoets ALT - C

  • In de dagboeken financieel en diversen kan je de knop zoek factuur nu openen via een sneltoets. De combinatie is ALT-C.

Zoeken via verrekijker

  • Via de verrekijker kan je o.a. zoeken naar boekingen en naar aan- en verkoopfacturen. Er is een vinkje “nulfacturen” bijgekomen om deze facturen apart te kunnen opzoeken. Maar in de versie 4.6.0 verliepen deze zoekfunctie niet correct en werden alle boekingen getoond. Dat is nu aangepast.

Afdrukken – Openstaande – Rappels

  • Bij het afdrukken van rappels werden facturen 2 maal getoond wanneer er aan de klant 2 adressen waren gekoppeld. Dat is nu rechtgezet.
Dagboeken – Aankopen – investeringsfiche
  • Wanneer je een bestaande aankoopfactuur wijzigt en je vult als algemene rekening een investeringsrekening in, wordt er bij het bewaren een investeringsfiche aangemaakt. Wanneer je ook de bestaande omschrijving wijzigt, werd verkeerdelijk de vorige omschrijving meegenomen als omschrijving van de investeringsfiche. Dat is nu gecorrigeerd.

Orderadministratie

Artikelfiche – foutmelding bij aanmaak van een nieuw artikel

  • De aanmaak van een nieuw artikel gaf een foutmelding bij het bewaren. Dat is nu aangepast.