Menu Content/Inhalt
HOME
Kalender groepsopleidingen (met een nieuwe opleiding!)

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren we binnenkort enkele groepsopleidingen. In oktober zijn er basisopleidingen voor starters zowel in de boekhouding als in de module leerlingenfacturatie.

In november zijn er opleidingen voor de meer ervaren gebruikers. De opleiding leerlingenfacturatie gevorderden organiseren we reeds enkele jaren. Deze opleiding is ideaal als opfrissing of om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwigheden.

Voor het eerst organiseren we een nieuwe opleiding "opvolging in de boekhouding met een focus op schoolrekeningen". Deze opleiding is zowel bedoeld voor de verantwoordelijken (zij zullen bepaalde keuzes moeten maken in de manier van opvolgen van facturen) als voor de medewerkers die de facturatie doen. (zij zullen de opvolging praktisch moeten organiseren)

Klik op deze link en vervolgens op "Agenda en inschrijven" om u in te schrijven. Onze opleidingen zijn gratis maar mogen we jullie vragen om steeds in te schrijven.

Ter info: bij de inschrijvingssmodule staat er rechts een knop "extra personen inschrijven" indien jullie ook collega's zouden willen inschrijven.