Menu Content/Inhalt
HOME
Groepsopleidingen november

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren we binnenkort enkele groepsopleidingen Count-e boekhouding voor gevorderde gebruikers.

  • Deel 1: 9u - 10u45 (ook via livestream)
    • Opleiding boekhouding met een opfrissing voor gevorderde gebruikers
  • Deel 2: 11u - 12u (geen livestream)

Dit jaar gaan we de opleiding iets anders organiseren. Tijdens deel 1 voor de pauze geven we de traditionele opleiding met een opfrissing van een aantal punten en thema's uit Count-e.

Deel 2 na de pauze gaan we gebruiken om de samenwerking met Unified Post voor te stellen. Met Billtobox kan je aankoopfacturen digitaliseren en automatisch laten boeken in Count-e. Dit gedeelte is geen opleiding maar een voorstelling van de mogelijkheden. (https://www.billtobox.com/be/nl-be

Voor wat deel 1 betreft, voorzien we een livestream (enkel op donderdag 18/11 en vrijdag 19/11). De link naar de livestream kan je op de dag zelf hier op onze website terugvinden. Voor deel 2 wordt er geen livestream voorzien.

Klik op deze link en vervolgens op "Agenda en inschrijven" om u in te schrijven. Onze opleidingen zijn gratis maar mogen we jullie vragen om steeds in te schrijven. Ter info: je moet enkel inschrijven als je fysiek aanwezig wil zijn. Voor de livestream moet er niet ingeschreven worden.