Menu Content/Inhalt
HOME
Kalender groepsopleidingen (voor starters)

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren we binnenkort enkele groepsopleidingen voor starters. We voorzien zowel opleidingen boekhouding als leerlingenfacturatie.

Klik op deze link en vervolgens op "Agenda en inschrijven" om u in te schrijven. Onze opleidingen zijn gratis maar mogen we jullie vragen om steeds in te schrijven.

Ter info: bij de inschrijvingssmodule staat er rechts een knop "extra personen inschrijven" indien jullie ook collega's zouden willen inschrijven.

Omwille van de Corona-maatregelen zullen de opleidingen niet op dezelfde manier doorgaan als voorheen. Het aantal "fysieke" aanwezigen wordt sterk beperkt tot 20 personen per sessie. Daarnaast voorzien we indien mogelijk een livestream zodat geïnteresseerden vanop kantoor mee kunnen volgen. Meer info hierover volgt via onze website enkele dagen voor de start van de eerste opleiding.

Enkele aandachtspunten:

  • Inschrijven is verplicht. Je wordt niet toegelaten indien je niet op de inschrijvingslijst staat. Indien de opleidig volzet is, kan je via de livestream vanop kantoor mee volgen.
  • Er worden geen maaltijden of broodjes aangeboden.
  • Je mag de opleidingslocatie alleen betreden met een mondmasker.
  • Wanneer social distancing niet mogelijk is, zijn mondmaskers in het lokaal altijd verplicht.
  • Alle deelnemers moeten verplicht een contactformulier invullen.

De kalender met opleidingen voor gevorderden volgt begin oktober. Deze opleidingen zullen plaatsvinden in november.