Menu Content/Inhalt
HOME arrow Onderwijs arrow Update info onderwijs arrow Archief update onderwijs arrow Count-e onderwijs update info 2.44.0
Count-e onderwijs update info 2.44.0

Import : Ophaling vanuit WisAd - Leerlingen 

Bij de ophaling van leerlingen in juli of augustus, werd er te weinig rekening gehouden dat de loopbanen veelal op 30 juni eindigen. Op die wijze werden fiches met einddatum 30 juni niet opgehaald, ten minste indien gevraagd werd rekening te houden met de einddatum loopbaan. Dat is nu gecorrigeerd.  

Import : Ophaling vanuit WisAd - Automatische opbouw groepen leerlingen of personeelsleden 

Bij automatische opbouw in juli of augustus, werd er te weinig rekening gehouden dat de loopbanen veelal op 30 juni eindigen. Op die wijze werden fiches met einddatum 30 juni automatisch op geblokkeerd gezet, ten minste indien aangevraagd. Dat is nu gecorrigeerd.  

Afdrukken  

  • De formulieren zijn van formaat veranderd : van wrp naar arf.
  • Eigen gemaakte formulieren met extensie wrp kunnen nog maar tijdelijk worden gebruikt. Er wordt aangeraden om de overstap te doen naar arf-formaat. Voor vragen kan je contact opnemen met onze helpdesk.
  • Grootboek : daar is een correctie gebeurd in de query ivm sorteren : Doc.DC_Date ipv DC_Date.  

Verkopen : Detailboeken 

In het tabblad Detail kan voortaan ook 999 worden ingebracht voor 'Detaillijnen maximum'. In dat geval neemt Windows zelf de controle over van de bladzijdesprongen en tracht steeds het maximum van lijnen af te drukken per blad. Deze optie geldt alleen voor arf-formulieren. Deze optie mag dus niet toegepast worden bij wrp-formulieren.