Menu Content/Inhalt
HOME arrow Count-e vzw's
Count-e voor vzw's

Count-e voor vzw's is reeds jarenlang één van de basisproducten van Link \ Manage. Een vzw draait heel vaak op de goede wil van een aantal vrijwilligers. Maar toch moet je niet uit het oog verliezen dat de wettelijke verplichtingen waaraan je moet voldoen niet te onderschatten zijn.

Count-e, op maat van vzw's
Indien u streeft naar efficiëntie, op zoek bent naar een allesomvattend pakket met een duidelijke en overzichtelijke prijszetting, een betrouwbare oplossing waarmee u continuïteit creërt binnen u vereniging, dan is Count-e het overwegen waard. Wil u graag meer weten over Count-e boekhouding en vzw's, klik dan hier.

Een duidelijke en bewust gekozen prijszetting
Count-e kiest heel bewust voor een duidelijke en competitieve prijszetting. Bij ons moet u zich niet het hoofd breken over welke modules u al dan niet nodig heeft en hoeveel dit dan zou kosten. We kiezen voor één prijs en u heeft meteen toegang tot alle boekhoudmodules én tot de facturatiemodule. Meer uitleg kan u steeds terugvinden in onze prijslijst.

Een stevige traditie in dienstverlening 
Met Count-e kan u terugvallen op een stevige traditie in dienstverlening. Alle updates zijn in de prijs inbegrepen zodat U steeds werkt met de meest recentie versie van Count-e. Zo zorgen wij ervoor dat u aan alle wettelijke verplichtingen kan voldoen. Bovendien verzamelen wij via onze helpdesk en de contacten tijdens opleidingen continu allerlei adviezen en suggesties van onze klanten. Die zorgen er dan voor dat ook het pakket zelf blijft evolueren en steeds voldoet aan de verwachtingen van zowel de vele vrijwilligers in vzw's als professionele boekhouders in bedrijven en boekhoudkantoren. Meer uitleg over onze dienstverlening in het algemeen kan u hier vinden.