Menu Content/Inhalt
Count-e en online boekhouden

Met Count-e kunt u online boekhouden, net zoals u dat gewoon bent met een degelijk lokaal boekhoudpakket.
Dat wil zeggen dat u ook over het internet snel en routinematig kunt werken, dat u over alle nodige soepelheid beschikt, en dat het u zelfs niet meer hoeft te kosten.

Count-e is ontwikkeld met client / server technologie, en hield er van in de conceptiefaze rekening mee dat ook op een vlotte manier over het internet moet kunnen gewerkt worden.
Online met Count-eDaardoor werkt Count-e zowel over internetverbindingen, als in een lokaal netwerk, of zelfs op een alleenstaande pc. Internet en lokaal netwerk kunnen zelfs binnen eenzelfde boekhoudinginstallatie gecombineerd worden. Dat is handig als de meeste medewerkers van op kantoor werken (lokaal netwerk), maar occasioneel toch van thuis uit toegang willen (via internet), of als de boekhouder ook (via internet) toegang moet hebben.

De communicatie tussen het boekhouddossier en uw pc wordt door Count-e tot het absolute minimum beperkt. Zo worden scherm- en afdruklayouts, en routines voor gegevensvalidatie en opmaak lokaal op uw pc werkpost bijgehouden en verwerkt. Er kan ook gebruik gemaakt worden van 'caching'. Minimale communicatie is de enige manier om de relatieve 'traagheid' van internetverbindingen te neutraliseren. Met Count-e merkt u dan ook nagenoeg geen verschil in snelheid, of u nu via lokaal netwerk, of via internet werkt.

Om met Count-e online over het internet te werken, hoeft u geen beroep te doen op speciale interventies van uw leverancier, of op technische hulpmiddelen die u naast het boekhoudpakket moet installeren (of laten installeren). Wat dat betreft biedt Count-e hetzelfde installatiegemak als een webboekhouding. Count-e kent echter niet de nadelen die inherent zijn aan webboekhoudingen: traagheid en gebrek aan soepelheid.

Online boekhouden ... Count-e is ervoor gemaakt.