Menu Content/Inhalt
Opleiding


Vergelijk !Opleidingen hebben zin als ze afgestemd zijn op degenen aan wie ze gegeven worden.
Daarom worden Count-e opleidingen op uw maat georganiseerd.

  • Wanneer u Count-e opstart, dan beschikt u over een installatie- en starthandleiding, alsook de begeleiding van onze helpdesk via telefoon en e-mail. Op die manier slaagt u er in om in een mum van tijd aan de slag te gaan met uw nieuwe boekhoudpakket.
  • Regelmatig worden initiatie opleidingen georganiseerd die openstaan voor alle gebruikers. We kondigen ze aan op deze website, en het staat u vrij om (gratis) in te schrijven en deel te nemen. Het zijn sessies van een drietal uren die u de basishandelingen en procedures van Count-e uitleggen. Deze opleidingen zijn vooral nuttig voor wie weinig of geen ervaring heeft met de werking van boekhoudingpakketten.
  • In specifieke groepssituaties worden groepsopleidingen georganiseerd. We stemmen deze af op de werkomgeving en locatie van de deelnemers, in overleg met de verantwoordelijken. Deze sessies maken dan deel uit van het dienstenpakket dat bij Count-e inbegrepen is.
  • In alle andere omstandigheden kunnen in overleg met de klanten op-maat opleidingen georganiseerd worden.
    Deze opleidingen zijn niet in de basisprijs van Count-e inbegrepen.
    We rekenen een forfaitaire prijs per halve dag of voor een volledige dag opleiding (verplaatsing inbegrepen en ongeacht het aantal deelnemers, prijzen excl. BTW). Zie prijslijsten.