Menu Content/Inhalt
HOME
Vergelijk !

Vergelijk !
De keuze van een boekhoudpakket is belangrijk voor uw bedrijf of organisatie. Uw beslissing bepaalt hoe vlot de boekhouding gevoerd wordt, of ze kan mee evolueren met uw bedrijf, en of het financieel interessant is en zal blijven.
Het loont dus alleszins de moeite om u voor die beslissing zo goed mogelijk te informeren.
Een juiste beslissing kan u al vlug 1.000 Euro of meer per jaar besparen, en in deze moeilijke tijden kan dat ongetwijfeld tellen.

Aan boekhoudpakketten is er geen gebrek tegenwoordig.
Jaarlijks worden uitgebreide overzichten gepubliceerd, maar meestal hoedt men er zich voor om een ranking op te stellen. Dat is niet verwonderlijk want het aanbod is erg ondoorzichtig.
Er wordt gegoocheld met modules, versies, zelfs verschillende pakketten van eenzelfde leverancier. Wat is inbegrepen en wat niet? Welke dienstverlening bestaat er, en welke formule kiezen? Hoe ver kunt u uitbreiden met dezelfde versie? Vindt u prijzen, zijn ze duidelijk, wat komt er allemaal bij?
Iedere leverancier probeert zijn pakket op een totaal eigen manier voor te stellen. Sommige informatie is niet, of slechts gedeeltelijk publiek beschikbaar. Het lijkt wel een doelbewuste strategie om de verschillende aanbiedingen onvergelijkbaar te maken.

Daarom proberen we op deze website het Count-e aanbod zo volledig, zo duidelijk en zo eenvoudig mogelijk voor te stellen. We kunnen hier uiteraard geen vergelijkingen maken met andere boekhoudpakketten, maar we kunnen u wel alle informatie in handen geven om dat zelf zo objectief mogelijk te doen. 

  • We leggen uit wat Count-e als boekhoudpakket inhoudelijk precies omvat, wat standaard is, wat optioneel is.
  • We verduidelijken hoe het pakket met zijn soepele communicatie kan ingezet worden, hoe kan samengewerkt worden (intern en extern), hoe u Count-e online kunt gebruiken of in eigen beheer kunt installeren.
  • De dienstverlening die we rond Count-e opzetten wordt beschreven. Beschikbaarheid van helpdesk, updates, begeleiding, zelfs de beveiliging van uw informatie en het beheer van de nodige infrastructuur.
  • We leggen u een heldere prijslijst voor, zodat u perfect weet wat Count-e u kost, zonder verrassingen.
  • U krijgt zelfs de gelegenheid om Count-e daadwerkelijk uit te testen, en om daarbij ook nog eens op de steun van onze helpdesk te kunnen rekenen. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om Count-e voor u te demonstreren.

Waar we kunnen, zullen we er op wijzen waar u best op let als u met een ander boekhoudpakket wil vergelijken.
Daarom vindt u bij ieder onderdeel in het Info Menu ook een 'Vergelijk !' pagina. 
Vanuit iedere pagina waaop u het vergrootglas-logo vindt kunt u rechtstreeks naar de 'Vergelijk !' pagina. Klik daarvoor op het vergrootglas-logo dat u op die pagina ziet.Vergelijk !