Menu Content/Inhalt
HOME
Count-e update 4.21.2

Er is een nieuwe update 4.21.2 beschikbaar. Deze update bevat enkel een wijziging voor scholen die de synchronisatie met de leerlingenadministratie vanuit Informat gebruiken. Bij een klaswissel bleef een leerling in Count-e in de oude klas zitten. Dat wordt nu met deze update aangepast.

Scholen met een eigen server en die met de leerlingenadministratie van Wisa werken zijn niet verplicht deze update uit te voeren.

Informatie over de inhoud van de update kan je vinden bij de update info.

Lees meer...
 
Kalender groepsopleidingen (met een nieuwe opleiding!)

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren we binnenkort enkele groepsopleidingen. In oktober zijn er basisopleidingen voor starters zowel in de boekhouding als in de module leerlingenfacturatie.

Lees meer...
 
Webapplicatie: werken met vinkjes

Eén van de manieren om de schoolrekeningen voor te bereiden is een ingave via een webapplicatie door artikels per leerling aan te vinken. Veel artikels zoals maaltijden, drankjes, middagtoezicht, enz worden ingebracht door ze dagelijks aan te vinken. Er zijn nieuwe mogelijkheden waardoor je nu ook aantallen, negatieve aantallen en bedragen kan inbrengen. Door deze wijzigingen kan het zijn dat je bij bestaande artikels geen vinkjes meer ziet staan maar wel aantallen.

Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 4 van 5